Jun 19, 2015, 12:41 PM

Детският ми шепот 

  Poetry
350 0 1

Аз всеки път се раждам със дъжда..
и всеки път разтварям с дъх небето..
така рисувам си във мен света..
припомням си, че нося нещо детско.


И чувствам, че във вените кръвта..
как някак си горещо се вълнува..
тогава просто ми се иска да летя..
пак в безкрая смело да се губя.

 

Аз всеки път се раждам със дъжда..
и всеки път разтварям с дъх небето..
това е моята победа над смъртта..
и най-силният ми детски шепот!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??