Детско
(на Александър)
Малко живичко момче,
с топло кръгло личице,
смело си като звънче,
със невинно сърчице!
С яки търсещи ръчички
и пухлатеста косичка,
с чисти весели очички,
много тати те обичка!
23. 06. 2009 г.
Прага
© Станимир Тахов All rights reserved.
Да ти е живо и здраво детенцето!