Измислена идилия
във златна клетка.
Красива птица
със завързани криле.
Изтръгнат звук
от песен неподета.
Шепти в старинна чаша,
магия за едно сърце.
Бушува огън
в мраморна камина.
Мълчи дворецът
със залостени врати.
Любов заключена
със девет ключа.
Все търси процеп,
за да отлети.
Радостина Дианжело
13/12/2014
© Радостина Дианжело All rights reserved.
Бъдете здрави,усмихнати,обичани и обичащи!!!
Тук,в ОАЕ мога да почувствам Коледното настроение единствено сред моите близки,но затова пък посрещането на Новата година е красиво и зрелищно
Ето,как беше посрещната Новата 2015 година в Дубай пред Бурдж Халифа/Burj Khalifa/-http://www.youtube.com/watch?v=Ti5nmiNtb4A