Спестените безумия ще легнат
с внезапната любов,
на двата бряга
на непокорната душа
и тихо ще се трупат в мене...
Тълпа внезапно ще нахлуе
във дома ми
и ще гризе от съвестта,
на глудница бездомни псета
едно сърце, кървящо във дланта ми.
Кажете колко скръб изтриха
от паметта ми блудна,
Часовете...
03.12.07г
© Василена Костова All rights reserved.