Безплатна болка и тъга
Залива цялата земя
А къде е продавача
Нейде в облаците скача
И пее „ТОЙ” с пресипнал глас
Свойте песни във захлас
Защото сляп е и не вижда
И всички хора ненавижда
„Аз не падам на колене
Вий за мен сте робско племе
И решавам вместо вас
Кой умира в този час”
А от другата срана
Бедна паднала глава
И за хляба си се моли
И децата ходят голи
Те не искат чудеса
Те се молят за права
И светът за тях е черен
А и Господ... непотребен
„Аз съм вечно на колене
Ний за „ТЕБ” сме робско племе
И решаваш вместо нас
Кой умира в този час”
© Кефор Потрати All rights reserved.
Поздравявам те!