И аз съм на диета,
но с многото кюфтета,
с пържоли и сланина-
кило и половина!
Водица, чай, кафета,
винце влиза в бюджета!
Ето, нещо за мерак-
ям си черен шоколад!
Готино е с диета -
само ям мезета!
Ала бърка тя в джоба-
ще я трая тази проба!
След година на салам
и душата е балсам!
След кило и две, и три-
всичко май се нареди!
С три номера надолу
аз правя с дрехи шоу!
Станах като "скумрия" ,
ала тъна в немотия! 😊
08.11.2020г.
© Кремена Арменчева All rights reserved.