Aug 26, 2008, 8:50 PM

Дихания 

  Poetry
587 0 4

Дихания... на глътки.
В часовете малки пак не спим...
Пробудени са две желания...
На мълчание обречени до вчера...

© ДРУГА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??