За кой ли път от мен - опитваш да си тръгнеш?
За кой ли път и аз опитвам да те пусна?
За кой ли път ний казваме си - Край!
На Добър час си Пожелаваме.
И уж със тебе се Разделяме,
а пак един към други се Завръщаме!
И лутаме се между Чувствата и Разума...
и тръгваме сами по свойте пътища,
но пак един със друг вървим!
Въртим се в Омагьосания кръг на Любовта си,
защото знаем, че един без друг останем ли...
Изгубени сме в празното пространство
и трудно ни е да вървим напред!
Душите ни в една са Слети,
Сърцата ни в едно Туптят!!!
И всеки пак, където и да е...
за другия копнее и в мислите си все така,
един за друг Живеем!
А знаем - Да!... И двамата го знаем...
че Заедно напред - Уви...
не можем ний да Продължим!
Ала Магията на Любовта ни
държи Сърцата ни във Плен,
защото сме разбрали...
Един за друг родени сме,
ала - уви... В РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ!!!
© Рени Стоянова All rights reserved.