Apr 21, 2014, 11:21 AM

Динамичен стереотип 

  Poetry » Other
266 0 0

Аз рано сутрин се събуждам.
В леглото дълго не лежа.
Да правя нещо имам нужда,
на навика принадлежа.

Навън е още тъмнината.
Пред блока лампите блестят...
Пак сняг е паднал на земята.
Отсреща още всички спят!

А от балкона пред вратата
разпръсква вятърът снега.
Аз студ издишам през устата,
... и тъй със зимата дружа.
  18.12.2013г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??