May 6, 2018, 1:55 PM

Дисоциация на чувствата 

  Poetry
394 2 0

Преструваш се,
докато не го почувстваш, 
не можеш да объркаш повече,
гледам през теб и виждам живота си –
хиляди пъти по-хубав,
без войни със себе си,
без нарушаване на собствените закони.

Вече се вълнувам само 
когато някой каже "чел съм те".

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??