Дива самодива
В съня си те призовах
и оргазъм преживях,
и то не веднъж,
но се събудих изведнъж
цялата мокра и влажана.
И се почувствах важна,
защото си ме задоволил
и цяла нощ със мен си бил.
На утрото не се нервирах,
мислите си събирах.
Значи можело и така,
но ще се повтори ли нощта?
Ще те видя ли през деня,
съня си да ти споделя.
Целият ден за теб си мисля,
искам добре да обмисля,
че не греша
и твърдо да реша -
ти нямаш отмяна,
само с теб съм засмяна!
Доволна и щастлива.
Дива самодива!
© Мариана Лазарова All rights reserved.