Лудост е! Знам! Полудей!
По-страшно няма да стане!
Като трънче в петата съм днес,
утре превръщам се в рана.
Не сънувай през мойте очи
сънища в свежо зелено.
Аз съм тръпка, която горчи,
болка, с която да стенеш.
Ако можеш да бъдеш, ела,
като никога друг и различен.
Дива съм! Огън и плам!
Eдинствено знам да обичам!
Искам всичко тук и сега!
Без остатък и нищо за утре.
Нямам време за доза тъга.
Не разменям трохи за минути!
март, 2009
© Валентина Йотова All rights reserved.
Поздравявам те за това стихотворение!