Педант. Прозрачен. Замъгляваш.
Усмивка. Гръб. И заминаваш.
Обръщам се. И те поглеждам.
С гръб седиш. Глава навеждаш.
Върни се. В очите. И събличай.
Захапи. Обичаш. Не отричай.
Играем. Доминант. И синина.
Отпечатаци. Хулиган. Топлина.
Топлина. В мен. От теб. Полудя.
Усмивка. Тик. За теб. Благодаря.
© Моника All rights reserved.