Nov 3, 2012, 12:23 PM

Дивото зове 

  Poetry
474 0 0

 

 

С отблясъка на лунните лъчи

в смълчана нощ поляга светлината

по шията...

И в женските очи

се отразява нейната позлата...

Потръпваща,

заслушва се жената

във шепота, стаен от векове

в гърдите...

И отправя се душата

към дивото...

което я зове...

22.10.2012

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??