Джънгъл Болс.
Стъжни гъстата мъгла
мислите ми до една.
Страх обзе ме, че това
постоянна е тъга.
Ритам с крак мъглата,
зимна храчка на земята...
Ободрявам се с това,
че я има пролетта.
10.01.2011
софия
© Братан All rights reserved.