Днес нямам вдъхновение,
но усещам, че трябва да пиша.
Пак съм тъжна
ала няма никой в нета.
В мислите си крача.
Стряскам се отново.
Чувам как съседа
с ремонта продължава.
Какво да напиша не зная.
И лятото не е лято.
Пак вали. Мрачно е.
Отново прави пак бели.
Аз не искам много,
само мъничко късмет.
Приятели- двама, трима.
И да победя лъжата.
Искам просто да дишам,
за да мога да пиша.
Мога да пея, но не се получава,
сега самотата ме спира.
Животът си тече.
Но на къде отива?
Задавам си въпроса.
Но не мога да си отговоря.
© С. П. All rights reserved.