Feb 12, 2012, 12:42 PM

Днес 

  Poetry » Love
896 0 1

 

  Днес

 

ЛЮБОВТА със вино

               отпразнувай!

Повесели се,

                   полудувай,

че бързо времето

            отива,

не връща се!

Във спомени

         застива!

 Спомен нямаш ли

                от младостта,

зле ще бъдеш

                  в старостта!

 

© АНГЕЛ САВОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??