Nov 2, 2014, 5:33 PM

Днес 

  Poetry
465 0 0

Живей за последния миг 

от този кратък ден,

днес - не вчера, не утре, а днес.

 

Обичай днес - вчера няма да се върне.

Живей сега, променяй се,

бъди добър, бъди и малко лош,

но бъди днес - утре ще е късно.

 

Впери поглед в най - красивата точка -

нека тя е твоят връх, но нека бъде днес,

тук и сега направи грешка -

тя да е най-красивата в този прекрасен ден,

той е само днес.

 

Влюби се и се разлюби,

тук на този ъгъл, в тази пресечка, до този светофар,

сега на момента - утре ще бъде различно...

 

Допри устни до моите, усети вкуса им.

Затвори очи и живей за този миг.

Днес и сега, защото утре е далеч,

а вчера си замина.

© Лора Деянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??