В нощта на колене заставам,
и тихичко отронва се сълза -
пред Тебе, Господи, аз цяла се смирявам
и моля, да е по-добър света!
Ако си тръгна толкова внезапно,
че утре да е просто тишина,
ако за мене няма път обратно -
дано до днес да съм била добра...
защото утре е една надежда,
сега е време за добри слова!
Простих! Към залеза поглеждам -
за всичко, днес благодаря!
© Руми All rights reserved.