Морето, буйното притихна,
гората девствена открих,
небетно – необятното обгърнах,
и от степта за Теб откъснах стих...
За теб Исусе, във вертепа,
Ти честно всички ще сломиш,
не с викове и не с одети,
отново ще ни напоиш!
Йоан 4:14 "А който пие от водата, която Аз ще му дам, няма да ожаднее до века; но водата, която ще му дам, ще стане в него извор на вода, която извира за вечен живот."
© Аспарух Любенов All rights reserved.