Щастлив съм напоследък и не пиша!
Когато любовта до мен приседне
и кротко във гърдите ми задиша,
за нищо друго не отделям време!
Приятели споделят, че до вчера
във мен живял е образ на палячо -
усмихнат през деня и начумерен,
щом нощ настъпи. Самотата плаши!
Но днес различно всичко ми се струва,
тъгата бавно нейде се потулва.
Добре ми е, когато с мен танцува
една любов... дори да ме погубва.
И като есенно листо поовехтяло,
но пак обагрено в мечти чаровни,
днес имам всичко, щом до мене тялом
и духом тя застава... и ме топли!!
© Йордан All rights reserved.