Днес няма дъжд - валят въпроси.
Непредсказуемо небе!
Препускат чувствата ни боси
и трън в петата ги боде.
Стерилни, мислите ни чакат
след сушата да се роят
и лирата е все ръждясала,
и все сърцата ни болят.
Какъв ли шанс дъждът ни носи,
ако внезапно завали?
Но няма страшно, щом сме боси
и трън в петата ни върти!
© Кети Рашева All rights reserved.
Уважение!
Литатру