May 20, 2007, 11:40 AM

Дните пред нас 

  Poetry
797 0 1
Събуждам се с чаша кафе
и гледам в нея,
и виждам деня.
Непрогледно мътен изглежда,
май е мрачен дори,
но се вглеждам дълбоко,
сякаш топъл пламък гори,
изведнъж разцъфтява поляна,
дишам дълбоко свежи гори,
в тишината летя,
с ветровете горя,
в тъмнината Слънце посаждам,
в сълзите от радост се раждам,
и отварям очи,
и го виждам отново.
Да, денят е пред мен.


"Не ние сме в света, а светът е в нас" Робин Шарма

© Исмет Хаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??