Прости ми, Боже! ГРЕШНА СЪМ ПРЕД ТЕБ!
Чуждия мъж аз пожелах и с чуждия мъж сторих грях.
Грехът ми е голям, сама не мога да си го простя,
обикнах този мъж - макар и чужд,
а той ли, той не ме обича, Боже,
звездите той ми сваля, ала знам, само думи са това.
Кажи ми, Боже, има ли прошка за мен -
за моя тежък грях???
© Поля All rights reserved.