Правят ли ме зъл и грозен дявол
чифт рога, тризъбец и опашка?
Аз си знам каква съм. Не такава -
фанатична адска Пепеляшка...
Аз летя. Блестя, когато искам.
Мога да съм руса. И да слушам!
С теб започвам без рога, начисто.
Огън? -Не, мерси. От днес не пуша.
Бързаш. И зает си? Да, разбирам.
(Горе имам лоша репутация...)
Без тризъбец! Твоя стил избирам.
Даже подлостта смених за грация.
Тъжен. Бял. Идеален. Прекалено!
(За пера... ОПАШКАТА... си дадох!)
Май не ставаш, ангеле, за мене...
Дяволът, разправят, носел "Prada".
© Пепа Петрунова All rights reserved.