Кажи само ,,Обичам те''
и после просто замълчи -
знам,ч е те боли - виждам го в очите ти!
От теб нищо не може да ме спре
и винаги ще те обичам,
докато дишам поне!
Няма сила от преградките ти да ме изтръгне
и всяко мое вдишване ме връща там -
където и да си, любовта ми е с теб
и няма да си сам!
За теб само човек убивам
и те пазя по-ревниво
от кръвта, пулсираща в моето сърце!
Не разбираш ли -
до крайност те обичам
и всичко в мен гори!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.