Oct 16, 2013, 7:58 AM  

До края 

  Poetry » Love
563 0 2

До края

 

Аз съм влюбен в тебе тъй отдавна

и обичам си те - туй е вярно,

ти си моята мечта и зная,

че в света ще съм със теб - докрая!

 

Ти си моята чаровна фея,

ти си толкоз хубава - немея,

ти красива си като цветята,

ти си винаги в душата...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??