Dec 6, 2016, 12:57 AM

До мене си 

  Poetry » Love
402 0 1

ДО МЕНЕ СИ

 

 

Ти до мене си сега,

аз до теб сега съм също

и от ревност и тъга

силно, нежно те прегръщам.

 

Ти до мене си сега,

тъжна, искрена и страстна.

Не дарявай ме с рога,

а бъди докрай прекрасна!...

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??