До моето нещастие
Непременно ще се срещнем някой ден
и обещавам, този ден ще бъде съдбоносен.
Ще сложа край на адския ти плен
и моят поглед може да е буреносен.
Няма само ти да воюваш, нещастие мое,
няма само ти да печелиш в живота.
Вече нищо не ти принадлежи и не е твое,
защото аз знам коя съм и какво мога.
Дълбоко в себе си вярвам в доброто,
защото то носи най-голямата сила.
Ще победя и тебе, и мрака, и злото
знай, че има Бог и ми дава закрила.
27. 03. 2023 г.
гр. Ракитово
18:00 ч.
© Айлин Мустафа Еврен All rights reserved.