Oct 29, 2017, 12:29 PM

До плюс безкрайност 

  Poetry » Love
1078 1 3

До плюс безкрайност,
любов, без срок на годност,
неописуема, дори жестока,
привикнахме към тази болка.

 

До плюс безкрайност,
любов без граници, отвъд лимита,
изпепеляваща, тя ту връхлита,
ту чезне като буйна младост.

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??