От тъмната ми дупка-
отчаяние
не ме изкарвай, искам да поспя.
Че писна ми от всяко предписание,
в мълчание сега ще си стоя.
Ще стискам устни пак
до посиняване,
ще сключа пред гърдите си
ръце.
Сега съм черен облак,
не сияние,
и
плаха съм,
и мрачна,
и дъжда...
© Искра Радева Николова All rights reserved.
сродно, познато усещане...и чудесен стих.
Искра, сърдечно те прегръщам.