May 3, 2013, 11:10 AM

До последен дъх 

  Poetry
606 0 0

Казват – любовта радост носи на всеки,
а аз все правя грешки...
Най–неподходящият винаги избирам
и така сърцето си на страдания обричам.

 

Искам слънце в живота ми да заблести -
и знаеш ли – искам това да си ти!
Срещах се и бях с много мъже, но
ти единствен плени моето сърце!

 

Повярвай, нощем само тебе сънувам.
За нас – по детски, наивно бленувам.
Тъй силно мечтая за ден, в който няма да има пречки
и хванати ръка за ръка заедно да извървим трудните пътечки!

 

Колкото и трудно да е – от тебе няма да се откажа.
Ако искат  – нека всички ме съдят, но едно ще им докажа:
че истинската любов в живота идва само веднъж   
и щом я срещнеш  - не можеш тъй лесно да и обърнеш гръб - 
                               бориш се за нея, приятелю, до последен дъх!

© Весела Апостолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??