Mar 29, 2011, 4:39 PM

До последния ми стих... 

  Poetry » Love
844 0 6

До последния ми стих...

 

Сънувам те, сънуваш ме и ти -

във орбитите на мечтите се стопявам,

валят от обич пламнали искри -

със сълзи ги изпепелявам...

 

В съня дойде, разтърси мрака -

луната бавно се стопи,

морето всяка нощ ни чака -

две страстни, слънчеви вълни...

 

Сънувам те, сънуваш ме и ти -

два изстрела във знак на вечен огън,

безмълвно пак се галим със очи -

докосваме се с мисли още...

 

Ще бъда с теб, докато изгоря

и вечността не се превърне в миг,

ще те обичам до последната зора,

до последната сълза и до последния ми стих...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??