Разчупваме секундите на две.
(Все времето виновно.)
Парчетата ухаят на кафе...
(По-рядко многословно.)
Добре съм. И не съм.
(Нещата се люлеят
от мен към теб -
от теб към мен... )
Минутите, разплакани, се смеят.
(Щастливи сме.
Сред сладостта, на близостта от разстояние.)
Останали сме две деца...
До скоро!
(Знам, ще оцелеем!)
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
The work is a contestant:
Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »