ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СИ АНГЕЛ!
Добре, че не си ангел!
Препрочетох
библии, завети и евангелия,
съвет обаче никъде не срещнах
как да се обичат ангели…
Добре, че не си ангел!
Как да зная,
какво да правя нощем със крилата ти,
и понесеш ли ме със тях в безкрая,
как после да се върна у дома си?
Добре, че не си ангел!
Предпочитам
с теб да останем тука, на Земята.
Какво, че в бурени краката си заплитам?
Твойта любов по ангелски е свята!
© Теменужка Маринова All rights reserved.