ДОБРЕ ДОШЛА, САМОТА
Добре дошла, самота, заповядай,
твоят избор днес май съм аз,
не видя ли, надеждата вляво
със сърцето танцува в захлас.
За малко се бе отделила
да осени наранени души
и ти бързаш, духа устремила,
готова си да ме раниш.
Нима сърцето с тъга те повика,
или ти сама го откри,
то ветеран е, трудно откликва
на твойте житейски игри.
И днес ще загубиш двубоя,
съпернице,
с мойта надежда сме силен тандем,
нима не поглеждаш
с вяра, надежда и огън в сърцето,
аз ще спечеля поредния гейм.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.