Dec 21, 2022, 6:40 AM

Добрите хора 

  Poetry
301 1 0

Добрите хора пак са лоши-

за справедливост те копнеят,

а в този свят от скъсани галоши,

единствено страхливците виреят!

 

Добрите хора са останки 

от минала епоха славна

В музея експонати -

изложени на гибел бавна...

 

Добре че те забравят

за всяка низост долна

и пак ще се изправят

дори да им е болно...

 

Добрите хора не умират!

И хиляди сърца ги носят!

Умира само тая сган смрадлива

с душа мизерна и страхлива!!!

 

 

 

 

 

 

 

© Димитър Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??