На този свят ще дойде и моят край,
както всяка приказка го има знай,
но аз не ще умра завинаги,
защото...
Добрите хора не умират
и възкръсват от пепелта,
добрите хора трудно се намират,
в тях е скрита любовта.
На този свят ще дойде и моят край,
но за доброто винаги има рай
и аз вечно ще живея,
защото...
Добрите хора не умират
и възкръсват от пепелта,
добрите хора трудно се намират,
в тях е скрита любовта.
Доброто винаги побеждава злото!
© Илия Левков All rights reserved.