- Батко, ставай от компютъра,
искам да си чатя с Галка!
- Замълчи, момиче глупаво,
ти си още много малка!
- Хайде с мен да си играеш!
- Марш от стаята веднага!
- Ама мама ще узнае,
че от час си ти избягал.
Всичко ще разкажа, батко,
как ми счупи колелото
и ще те накаже татко
без компютър доживотно.
- Искаш ли парченце пица?
Има още и салата.
- Искам аз да съм кралица,
а пък ти да си слугата!
- Да ти купя шоколадче,
сладолед или близалка?
- Искам, мое мило братче,
новата ти химикалка!
Батко много е добричък,
мама истински се смая,
всичко ми купува, всичко,
цял ден с мене си играе.
© Нели Вангелова All rights reserved.