Jan 20, 2006, 8:18 PM

Добрият Владо 

  Poetry
702 0 0
Владо е приятелче голямо,
и ако зле се чувстваш ти
тои веднага ще те развесели.
Има той добро сърце
и мило личице.
Душата му е чисто злато,
колкото и е богато.
Искрено момченце е той
и е голям плеибой.
Поискаш ли му ти съвет
той веднага ще ти даде,
защото има добро сърце.
Той подава ти ръка,
попаднеш ли в беда.
Владо е приятелче голямо,
и е умно и винаги засмяно.

© Илияна Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??