Nov 9, 2010, 1:04 PM

Добро утро 

  Poetry » Other
1098 1 2

Добро утро, хоризонт!
Добро утро, есенен ден!
Събуди се пак Човекът във мен,
събуди се пак с дух  вдъхновен -
не падащи листа  да събира,
а да откъсне красивия цвят
на златни мечти и надежди,
от омайния есенен свят!!
         D. Patton

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??