Доброто, човешкото
е да почувстваш
истински чужда болка.
Не трябва тук само
дума
сладка или поглед благ.
В обичта си към злобата,
всеки трябва да е брат.
Единственият ляк
срещу всяка наша
болка
е протегнатата
приятелска ръка.
Само тя спасява
от гняв
и смут!
© Георги Георгиев All rights reserved.