Доброто в тоз живот
идва първо в сърцето.
Обичай семейство и род
и щастието няма да ти е отнето.
Че любовта е човешкото в човека,
защото произлиза тя от Бога.
Смело върви по правата пътека,
мисли:"С Неговата помощ всичко мога!"
© Георги All rights reserved.