Аз вярвам в доброто!
Доброто ни прави добри!
Годините трупат се...
А ние разбираме,
когато останем сами!
Аз вярвам в доброто!
То носи ни само добро!
Светят очите ни...
В децата пораснали,
реалните наши мечти!
Аз вярвам в доброто!
Доброто е обич човешка!
Ръката подавам,
живота си давам,
доброто само да срещам!
Петър Пацев
© Петър Пацев All rights reserved.
Бъди и пиши!Можеш!Поздрави от мен и хубав ден!