Добър вечер, госпожо Раздяла,
вече мога да ви приема,
имам ново сърце... от стомана,
не изпитвам вини и дилеми.
Ах, седнете, госпожо Раздяла,
нека станем приятелки двете,
не помогна магията бяла,
нито на врачката амулета.
Вий сте умна и много красива,
колко искам на вас да приличам,
самотата ви страшно отива,
нека другите се обичат.
Нека пием за нашата среща,
пазя марково уиски „Сто майни”,
даже песен написах нощеска
как предадоха лятото тайни.
© Ивон All rights reserved.