Добър вечер, Любов, аз отдавна за тебе не питам,
ни къде си била, нито с кой по света си се скитала.
Аз останах сама, не че други любови не срещнах,
дълго болна лежах и таях до последно надежда.
Не разбирам сега, за какво си дошла – аз съм здрава,
даже си ръкопляскам с едната ръка оцеляла,
имах двойно перде, слава богу и то се лекува,
само дето сърцето не бие за две, слабо чувам.
Справям се - нямам ТЕЛК, нито някаква група,
снеха ме от отчет с препоръка да не се влюбя.
© Ивон All rights reserved.
Поздравления, Валя!