Добър вечер самота
най-вярна от всички
приятелко моя
Добър вечер самота
пропълзяла по вените
прогонила зноя
от натрупани спомени
за любов за смях
за изживяно щастие
за непростим грях...
Добър вечер самота
най-истинска от всички
приятелко моя
ще си общуваме
ще помъдруваме
спомени ще стоделим
после приятелски
ще се разделим
и уморени от себе си
ще легнем да спим
Лека нощ самота
ти вечна спътнице
приятелко моя
© Пенелопи Клисурска All rights reserved.