Дочаках те, любов, дочаках те!
И днес животът ми е тъй прекрасен.
Щастлива съм, когато съм във твоите обятия.
И когато своите песни ми пееш безгласно.
Щастлива съм, когато мога.
До гръдта ти да се сгуша без въпроси.
Да чувам пулса на сърцето ти.
И с любов да ми нашепваш за теб какво съм?
Дочаках те, любов, дочаках те!
И знай, че цялото очакване си струваше.
Сега щастлива съм, че те имам във живота си.
И че до тебе просто мога да се сгуша!
Автор: Полина Велчова
© Полина Велчова All rights reserved.