Aug 26, 2011, 10:37 AM

Докога 

  Poetry » Love
717 0 4

Докога

 

Докога ще откривам в очите ти

топъл пристан в дъждовни недели?

Докога ще се боря с мечтите си - 

сенки за плам зажаднели...

 

Докога ще те крия в сълзите си - 

най-тайният ми нежен зов?

Докога ще те чувствам в косите си - 

шепнещ едва от любов...

 

Докога ще изчезваш в далечното

и ще чакам пак думи крилати?

Докога ще повалям звезди в тъмни вечери - 

само нашите две вече греят познати...

 

Сваля ли ги, ще плувне мрака,

ще сграбчи уморен света,

ала безумната си среща ще дочакат

душите наши, тръпнещи от светлина...

© Радосвета Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??