Докосни ме
Докосни ме,
с цялата душа!
Притисни ме
силно, до гърдите.
Целуни ме
нежно във уста...
Споделил бих с теб
аз нощите и дните!
Притворил бих,
блажено аз очи.
Забравил съм
за старите обиди.
В любов безмерна
ще ти се врека
и няма да се крием -
нека всеки да ни види!
© Валентин Добрев All rights reserved.